Selecteer een pagina

Juist als je groeit is verankering essentieel.

Stevig verankerd blijven in jezelf. Het kan een grote uitdaging zijn, zeker als je in een ontvouwingsproces zit. Maar sowieso is het een valkuil voor sensitief slimme vrouwen, omdat ze met een hoog bewustzijn veel perspectieven zien, analyseren en doorvoelen. (Dit is juist ook de kracht!)

Als er in je persoonlijke leven, werk of bedrijf veel beweegt, wiebelt en schuift, is het fijn om een stevige plek te hebben in jezelf. Waarnaar je kunt terugkeren naar een stevige basis van vertrouwen, eigen energie en talent. (Want deze factoren loodsen je door een ontvouwingsproces).

Je kunt vaak al (energetisch) contact maken of voelen, waarvan je ‘weet’ dat je daar heen gaat. De betekenis en richting is nog niet helder. Daarom is verankering in jezelf hierbij belangrijk, omdat je hiermee minder gaat (ver)dwalen in het proces. Want je kunt nogal veel opties en mogelijkheden waarnemen. Waar zit de kern?

Verankering helpt je door de – vaak uitdagende – fases van groei heen te bewegen, zonder er te lang in te blijven hangen. Zodat je daadwerkelijk door beweegt naar een nieuwe vorm of staat van Zijn.

Het opent de weg om (weer) op te staan en te verschijnen voor jouw (hervonden) missie. Zo is onze missie met The Heartsmart Company: het voeden, verder brengen en verstevigen van de invloed van de sensitief slimme vrouw. Omdat we geloven dat de huidige wereld haar talent, energie en sensitiviteit heel hard nodig heeft.

Wil je jouw voorwaartse energie pakken, en je tegelijkertijd verankeren in je eigen energie en talent in dit proces? Dan is het 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡𝐭𝐫𝐚𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐃𝐞 𝐕𝐞𝐫𝐚𝐧𝐤𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 echt prachtig voor jou. Hierin zit al onze ervaring, energie en talent gebundeld om jou te begeleiden naar meer stevigheid, helderheid en voorwaartse beweging.

Wil je meer weten over De Verankering, en wat het jou brengt? Lees verder op deze pagina en mail ons.

Je bent ontzettend welkom 🤍

Stay Heartsmart,
Marije & Doran

Veranker jezelf in je ontvouwing