Veranker je stevig in je eigen energie, natuurlijke talent en positieve invloed 2

Veranker je in wie je bent. Hoe jij werkt. En wat jij brengt.

Veranker je in jouw betekenis. En geef de wereld jouw positieve invloed.

Een persoonlijke opleiding speciaal voor sensitief slimme mensen die hun positieve invloed willen pakken. Een opleiding waarmee je jezelf verstevigt in je natuurlijke (levens)energie, talent en sensitieve kracht.

Want er is meer dan ooit houvast nodig in de eigen energie en identiteit. Sensitief slimme mensen hebben een hoog bewustzijn; veel van buiten komt naar binnen. Dit grotere waarnemen is een kracht én valkuil. Het vertroebelt namelijk ook de eigen energie, aanwezigheid en talenten. Dit terwijl juist jouw ongefilterde positieve bijdrage nodig is. Het helpt jezelf om ruimer en langer te blijven staan voor jezelf. Het helpt de mensen waarmee je werkt. En zelfs de wereld. Die positieve invloed willen we voeden, verder brengen en verstevigen. Zodat je jezelf ten diepste niet meer betwijfelt en jij jezelf effectiever inbrengt.

 

Deelnemers aan deze opleiding zullen zich (grotendeels) herkennen in het onderstaande:

=

Je bent connectief en sensitief (hoewel je de sensitiviteit misschien wegmoffelt of nog niet goed begrijpt). Je hebt een hoog bewustzijn en kunt goed voelen, denken en (door)zien. Maar dit brengt je nog niet per sé helderheid. Je kunt en wilt verder groeien in het (adequaat) benutten van jouw ‘heartsmart’ kwaliteiten.

=

Je voelt een positieve verantwoordelijkheid. Je wilt jouw positieve invloed, talenten en sensitieve kwaliteiten inzetten die deze wereld nodig heeft. Dit is een positief verlangen dat nu onvoldoende (of geen) heldere doorgang krijgt in je werk.

=

Je bent getalenteerd (en dat ‘weet’ je wel). En tegelijkertijd wiebel je, omdat het échte ‘voelen’ van het talent nog aandacht wil. Wiebeling komt als bepaalde talenten en energie nog niet verankerd zijn. Dit kan extra groeien in nieuwe situaties of ontvouwingsfases. Je wilt jezelf niet staande (meer) houden, je wilt staan voor jezelf. Om verankerd te groeien in jouw invloed en (leidinggevende) werken of ondernemen.

=

Door jouw hoge verbindingskills, invoelend vermogen en snelle denken, is de verankering in je eigen energie en positie een uitdaging. Je ziet zoveel potenties in jezelf en om je heen, maar voedt hiermee niet jouw eigen energie, positie en hogere visie.

=

Je bent opmerkzaam en betrokken. Je hebt makkelijk oog voor detail én het grotere geheel (je maakt verbindingen). Je ziet verdere perspectieven en kan voelen als er iets (niet) klopt. Je leest mensen, situaties, woorden én energie wat sneller dan gemiddeld. Je wilt hier meer op durven vertrouwen en koersen.

=

Je werkt vanuit je hart. Het is belangrijk voor je dat iets goed en betekenisvol voelt. Werken vanuit een bepaald (hoger) doel, plezier en intrinsieke motivatie is essentieel. Werken om het werken, is niet weggelegd voor jou (hoewel je dit soms ook heel fijn zou lijken). Jij hebt vervulling nodig. Dit maakt het zo relevant om die verbinding met jouw positieve invloed en bezieling te verhelderen en verstevigen.

hoe werkt het coach groepstraject de verankering

Opleidingssessies

Je ontvangt twee keer per maand op vrijdagochtend een uitgebreide (online) opleidingssessie. Hier ontvangt je tools, oefening en coaching om je energie, sensitieve kracht en talent te verhelderen, ontvouwen en verstevigen.

Start & aanmelden

Op 15 september start de opleiding. Deelname is drie maanden. Hierin ga je de impact voelen op je innerlijke versteviging qua energie, talent en sensitiviteit.

Aanmelden, vragen of kennismaken doe je door ons te mailen op welkom@theheartsmartcompany.nl

Investering

Je kunt dit traject volgen vanuit een persoonlijk opleidingsbudget vanuit je werk.

Jezelf ten diepste niet meer betwijfelen, maar je verankeren in je natuurlijke talent, gevoelskracht en eigen energie.

Sta op voor jouw positieve invloed

Thema's & Tools

 

Tijdens deze persoonlijke opleiding ontvang je opleidingssessies en essentiële tools in het verstevigen van je eigen energie, talent en positie. Hieronder geven we je een inkijk in welke thema’s en tools wij centraal stellen tijdens de sessies.

– (Levens)energie & Co-Creatie: We werken met de stroom van het leven, want daar heb je als mens mee te maken. Sensitief slimme mensen zijn hier bovengemiddeld op afgestemd. En we leveren tools om hier daadwerkelijk ook bovengemiddeld mee samen te werken.

– Verankering & Ontvouwing: We verliezen veel energie in het willen fixen van, of verzetten tegen een bepaalde situatie. We leren je tools en oefeningen om mee te bewegen met datgene dat er wil gebeuren. Zo ga je onder meer leren wat je zon en schaduwkanten zijn. Om zo ruimte te maken voor wie je wordende bent.

– Natuurlijk talent: We kijken vaak naar wat we nog niet kunnen of doen. Toch zit groei (misschien nog wel meer) in het verder ontvouwen van je natuurlijke talenten. Tijdens de sessies wordt jouw talent helder en zetten we oefeningen in om te kijken welke kwaliteiten zich willen verdiepen.

– Intuïtieve Intelligentie & Presence: Onze opleidingssessies en tools zijn er niet op gericht om het leven te ‘manifesteren of maken’ dat je wenst, maar om aanwezig te zijn (én te groeien) in het leven vanuit je natuurlijke en hogere welzijn. Je intuïtie wijst je daarin de weg en levert de richtingaanwijzers. Met oefeningen helpen we je om hier dieper naar te luisteren en het (tijdig) op te merken, om ernaar te kunnen handelen.

– Visie & Purpose: De connectie met jouw hogere visie en doel is iets wat je enorm verankert. Je voelt én hebt betekenis. Jij bent nodig. Het concreet ervaren van die persoonlijke betekenis, geeft jou richting en unieke waarde. Je ontvangt persoonlijke positionering opdrachten om je hogere visie te vangen en formuleren.

– Persoonlijke Positionering: We werken aan datgene wat natuurlijk, uniek en krachtig is aan jou. Daar kijken we zelf vaak het snelst langs en juist dat stuk verankert je. In wie je bent en wat je brengt. We nodigen je tijdens de sessies continu uit om plaats te nemen in jouw stevige zelf. Deze (energetische) oefening zorgt voor de verankering van jouw energie en positie.

– Verschijnen & Invloed: Een effect van alle opleidingssessies en tools is dat jouw energie en persoonlijke waarde duidelijker voor je worden. Hierdoor kan je het bewuster benutten en krachtiger verschijnen (bijv. in je werk, onderneming en in het algemene leven). Op deze wijze heb je positieve invloed. Deze (belang)rijkheid van jou verankert je in jezelf. In je werk. En in het snelle leven.

Wat levert het je op?

=

Je bent bewuster van jouw natuurlijke talent. En weet deze krachtiger in te zetten.

=

Je bent minder gaan waarnemen en analyseren in de wereld om (en in) jou, en voelt daarmee minder afleiding en wiebeling.

=

Potenties, twijfels en invloeden van buitenaf hebben minder grip op je.

=

Je energie wordt lichter en bewegelijker en richt zich op jouw positieve invloed.

=

Je kunt jouw (levens)energie bewaken en verankeren, waardoor je beter kunt afstemmen op jezelf en de energie van anderen.

=

Je hebt onnatuurlijke energieën, gedachtepatronen, mechanismen en persona’s (maskers) gemarkeerd en deze geschoven naar een vrijere energie en identiteit. Zo voel je meer ruimte om een nieuwe beweging in te zetten.

=

Je ervaart meer (innerlijke) rust en vertrouwen in wie je bent en wat je kunt (en te doen hebt).

=

Je voelt een innerlijke stevigheid en gedragenheid in jezelf, waardoor je verder kunt openen voor het leven en al het nieuwe dat daarin klaarstaat voor jou.

=

Je hebt de cirkel doorbroken en deinst niet meer terug (door zelfbescherming of geen richting ervaren), maar je hebt de doorgang gevonden om naar voren te stappen voor datgene dat belangrijk voor je is. 

=

Je ervaart helderheid en richting, om te verschijnen voor datgene wat jij belangrijk vindt/ voor jouw unieke bijdrage aan deze wereld

Marije de Jong The HeartSmart Company

Ik ben Marije de Jong (40). Ik heb een rijke achtergrond in de academische wereld, waar ik werkte aan talentontwikkeling en begeleiding van hoogopgeleiden. Ik startte in 2015 mijn eigen coaching bedrijf Natural Flow Coaching. De verbinding met de eigen intuïtie, gevoel(skracht) en energie staat altijd centraal in mijn werk.

Mijn expertises zitten dan ook op energiemanagement en intuïtieve intelligentie. Ik ben tevens Reiki Master en opleider. Als gecertificeerd Intuïtief Coach heb ik jarenlange ervaring in het werken vanuit mijn eigen intuïtie. Wat ook zorgt voor de kern in mijn werk: anderen helpen met hun diepere verbinding en natuurlijke ontvouwing. Het werken met (levens)energie hierin zorgt ervoor dat je je eigen energie kan transformeren, bewegen en er dieper naar kunt luisteren.

Sinds 2023 bundel ik mijn kracht en plezier met Doran in The Heartsmart Company. Samen werken wij aan prachtige trajecten en retreats om heartsmart mensen te ondersteunen in hun energie en talenten. De wereld heeft hun positieve invloed hard nodig.

 

 

Doran van Veenendaal The Heartsmart Company profiel home

Mijn naam is Doran Simons- van Veenendaal (39). Ik startte in 2008 als Wetenschappelijk Communicatie Onderzoeker en schreef twee vakboeken. Ik werkte als human insights consultant voor verschillende (internationale) merken.  ‘Wat drijft jou‘ is de kernvraag die ik als geen ander weet te onderzoeken. Ik ben daarnaast opgeleid tot Transformational Presence Coach, wat gaat over hoe je hier aanwezig bent (en kunt zijn). TP levert tools om dieper te luisteren naar wie jij gevraagd wordt te zijn en wat er mag gebeuren.

Ik startte in 2017 met mijn eigen coaching bedrijf Positioning from the Heart. Mijn expertise zit daarbij op ’transformational positioning’. Waar gaat jouw positieve invloed over? How do you show up?

Je vindt verankering in jouw hogere visie en natuurlijke talenten. En soms zijn die aan het verfijnen en ontvouwen. Dan is het belangrijk om weer de nieuwe helderheid en stevigheid te vinden, zodat je je weer op kunt lijnen met jouw positieve (en heartsmart) invloed. Want die is hard nodig.

Ik ben heel blij dat Marije en ik zijn gaan samenwerken. Onze talenten zijn enorm complementair en bieden een rijke coachervaring aan onze klanten.

 

VERANKER JE IN JOUW:

  • Energie, zodat je stevig bij jezelf blijft.
  • Unieke en natuurlijke talent, zodat je jouw onderscheidende vermogen inzet voor de wereld.
  • Eigen zelf, waardoor je meer kunt vertrouwen en Zijn. En daar vandaan handelen.
  • Positie, waardoor je krachtig opstaat, verschijnt en jouw positieve invloed deelt.
  • Gevoelskracht, zodat je beter verbonden en afgestemd blijft op dat wat je dient.
  • Hogere visie, zodat je helderheid en richting ervaart.
  • Sensitiviteit, zodat je deze bewuster inzet voor jouw positieve invloed.
Interesse in deelname

Eerdere ervaringen met Marije & Doran

{

Anne Mathot - Creativiteits Psycholoog

“Ik heb een enorme groei doorgemaakt, zowel persoonlijk, spiritueel en als ondernemer! Ik ervaar vertrouwen, plezier en purpose in mijn bedrijf en voel zoveel meer stevigheid in de waarde en kwaliteit van mijn werk. Ik krijg dat ook vol enthousiasme van mijn klanten terug. De verdieping van mijn creatieve bloei kwam er als cadeautje bovenop. Deze community geeft mij stevigheid onder mijn voeten en joy in mijn vleugels!”

{

Anne van Saane - Coach voor nieuwe moeders

“De retreatdag trekt bijzondere, lieve mensen aan en ik voelde me meteen met iedereen verbonden. Ik heb veel geleerd van mijn eigen proces, en van het ontwikkelproces van anderen in de groep. Ik kreeg zo nog veel meer inzicht in hoe je energie kan inzetten voor je werk en leven.”

{

Jos van Embden - Dierenarts

“Marije is een warm en zeer toegankelijk persoon die snel een vertrouwelijke omgeving creëert waarin ze op gelijkwaardige basis in gesprek gaat. Ze doet dit met overgave en humor, en weet door het volgen van haar intuïtie haarfijn de juiste knelpunten aan te stippen.”

{

Myrna - Directeur Onderwijsinstituut

“Wauw! Echt Wauw! Ik heb even geen andere woorden! Ik ben bij mijn hogere visie. Ik kan nu mijn volgende stap naar beter onderwijs nog beter vormgeven. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken.”

{

Annemiek – Therapeut

“Door de coaching heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mezelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!”

{

Mijke Vlasveld – Jurist & Coach

“Ik wilde minder zwabberen. En wauw, wat ben ik blij met hoe het nu is. Doran is onwijs goed in wat ze doet en ziet direct de kern. Met haar sterke hartsverbinding en ongelooflijke wijsheid helpt ze je jouw eigen uniekheid vast te grijpen en naar buiten te brengen. Ze helpt mij te vertrouwen en zo op een relaxte manier nieuwe stappen te zetten. Ook mijn samenwerking met Marije heeft me zoveel meer gebracht dan verwacht! Ik ervaar nu meer vertrouwen en rust in mezelf en mijn bedrijf. Ik durf meer op mijn gevoel te vertrouwen. Er gebeurt meer, terwijl ik alles ‘als vanzelf’ laat ontstaan.”
{

Kim Schollema –Therapeut

“Marije heeft mij geholpen om op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil, mijn energie goed kan beschermen en een diep vertrouwen voel in mijzelf en mijn kunnen. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen.“

{

Sijtske Deinum – Ondernemer

“Wat een droomtraject! Na een lange periode van zoeken, zwabberen en strugglen vond ik eindelijk mijn hogere visie. Door Doran haar vragen vragen en vooral door haar ultieme vertrouwen in mij, was het ineens daar. En nu valt alles op z’n plek. Wat ik altijd voelde, is concreet geworden. En het voelt stevig nu. Er is een kloppend fundament en het voelt zo als thuiskomen.”

{

Tijn Benschop – Fysiotherapeut

“Aandacht, Rust en Inzicht in een warm liefdevol bad van vertrouwen. Dat is wat Marije voor mij uitstraalt tijdens de coachsessies en dat is ook wat ze mij heeft (terug)gegeven. Door doelgerichte oefeningen heb ik geleerd om weer contact te krijgen met mijn eigen gevoel en intuïtie. Daarmee heb ik een betere energiebalans weten te bereiken. Steeds beter kan ik hierdoor bewuste keuzes maken.”

{

Marieke Herweijer - eigenaar Kunstgeloven en Spatiebalk

“Ik werd een beetje gek van al die vrouwen die zich coach noemden en mij alles konden bijbrengen. Ik zocht zachtheid, warmte voor wie ik ben. Ik kwam uit bij Doran en ik voelde aantrekkingskracht tot haar werkwijze en stapte zonder twijfel in bij haar groepstraject. Het heeft me helderheid gebracht. Ik heb nu vooral het gevoel eraan overgehouden echt een waardevolle ondernemer te zijn. Ik weet wat ik te bieden heb en heb mijn hogere visie gevonden. Voor het traject met Doran had ik prachtige externe kansen, ik koos er echter weer voor om op intuïtie te kiezen voor wat ik wil en kan bijdragen met mijn eigen visie en missie. Dat loopt beter dan ooit; mijn creativiteit wordt gewaardeerd en ik durf te staan voor de prijzen. Ik heb zowaar een tweede bedrijf opgezet.”

{

Paula Wormgoor - Executive Coach

“Doran, ik ben onder de indruk van jouw talent om van totale ziels-verlangen-spaghetti, de essentie naar boven te halen. Wow. Als je voelt “daar moet ik zijn”, dan klopt het. Dank je wel voor je fijne energie en de hele fijne samenwerking! ❤ “

{

Deborah de Poorter - Business Manager

“Doran inspireert mij en vele anderen met haar waardevolle missie, visie en haar manier van leven. Ze zet je aan en brengt je in beweging met haar kunde, woorden en haar hele zijn. En hierin brengt ze je hierin iedere keer een stapje dichterbij de essentie. En bij jezelf te leren vertrouwen, alle ruis los te laten en van daaruit bijna organisch te bouwen aan jouw mooie missie. Goud waard.”

{

Alies Dorgelo – Coach en Eigenaar Buitenlocatie 't Kalfje

“Ik was op zoek naar méér basis, méér mij in mijn bedrijf. Doran is vol aandacht, grondig en komt snel tot de kern van wie jij bent. Als ik weer de focus dreig te verliezen (valkuil van téveel ideeën), kan ik weer terug naar mijn kern. Voor Doran kiezen is van blijvende waarde voor jezelf en je bedrijf!”

{

Angela Vrieling – Senior Coach

“Jouw werk zit zo slim in elkaar dat het mij echt in beweging brengt. Dieper en dichterbij mijn persoonlijke missie, mijn levenspad waar ik echt gelukkig van word. Hierdoor kan en durf ik mezelf steeds meer te laten zien omdat ik niet anders meer kan. Zowel mijn bedrijf en ook ikzelf ondergaan een ware liefdevolle transformatie en ik vind het geweldig om daarin samen op te trekken.

{

Marleen Sahetapy – Fotograaf

Wat een talent heb je.. Ik gun iedereen een samenwerking met Doran. Het is zo leerzaam en mooi voor jezelf. Het geeft zoveel nieuwe ruimte voor waar je voor mag gaan staan. Je bent een juweel voor mijn geweest!

{

Dannis – Ondernemer

“Ik ben anders gaan kijken naar mezelf sinds mijn samenwerking met Doran. Ik wist diep van binnen wel wat ik wilde en waar ik naartoe moest werken. Maar ik had geen overzicht en ben te bescheiden. Doran heeft heel veel zaken in een heel ander daglicht gezet en heel veel complexe gedachten van mij een stuk versimpeld. Ik hoefde mezelf niet groter te maken, maar het bleek een kwestie van juist veel zaken eruit halen. Dan kom je tot de kern.”

{

Jette van Duin – Onderwijskundige & Ondernemer

“In één woord geweldig. Door onze samenwerking viel alles op zijn plek. Dit is echt mijn gamechanger geweest.”