In deze podcast gaan we in gesprek over onszelf, The HeartSmart Company en natuurlijk: verankering. Wij geloven dat het verankeren van je eigen energie, talent en positie minstens zo belangrijk is als persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling mag ook een natuurlijke STOP hebben. En misschien is dan zelf verankering op dit moment wel essentiëler voor jou.

Want we leven in zo een snelle en dynamische wereld. We leven ook in een tech-wereld. Die wereld kan soms uitdagend voelen voor sensitief slimme vrouwen. Tegelijkertijd is hun positieve invloed juist zo nodig.

Wat wij hebben gemerkt in de afgelopen 15 jaar dat wij bij elkaar hebben gecoacht en getraind in innerlijke versteviging, is dat juist sensitief slimme vrouwen terugdeinzen. Niet omdat ze niet krachtig genoeg zijn, maar omdat zij te maken hebben met een verhoogd bewustzijn en verhoogd vermogen tot waarnemen. Hierdoor komt alles veel meer binnen. Deze diepere verbondenheid maakt het innemen van de eigen positie en verankeren in de eigen energie tot een grotere uitdaging. Daarbij is onderzocht dat slimme vrouwen meer perspectieven zien en ook langer kunnen ‘onderzoeken’. Hiermee pakken zij minder snel hun natuurlijke beweging. Ook omdat juist sensitief slimme vrouwen vaak zelf niet weten (of accepteren) dat ze sensitief én slim zijn. Die talenten en die gevoelskracht moeten juist benut,- en verder ontvouwen worden! Daarmee kunnen sensitief slimme vrouwen hun energie, persoon en heartsmart invloed inbrengen. En dat is hard nodig. Voor je eigen voldoening én voor het grotere evenwicht. Veel luisterplezier.

Mocht je interesse hebben in ons coachtraject De Verankering, stuur ons dan een mail en we maken graag kennis met je. Dit kan naar welkom@theheartsmartcompany.nl.

Stay HeartSmart,
Marije & Doran

Luister hier onze podcast over: het verankeren van jezelf. (In plaats van jezelf te blijven onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen)