Selecteer een pagina

Hoe wij complementair werken aan de innerlijke stevigheid van sensitief slimme vrouwen

β€œJa duh! Jullie twee samen, dat is zo logisch en kloppend.”

Het is wat wij – Marije en Doran – heel veel te horen kregen toen wij deelden onze krachten te gaan bundelen onder π“π‘πž π‡πžπšπ«π­π’π¦πšπ«π­ π‚π¨π¦π©πšπ§π².

Het waren vooral de vrouwen met wie wij in onze afzonderlijke bedrijven beiden hadden samengewerkt.

Want de afgelopen jaren hadden wij al veelal dezelfde klanten. Intelligente en sensitieve vrouwen die vanuit een diep gevoel van purpose de wereld mooier willen maken met hun unieke talent, energie en wijsheid.

Deze vrouwen waren enerzijds op zoek naar meer verankering in hun eigen energie en sensitiviteit. Het expertisegebied van Marije; die als intuΓ―tief coach en Reiki master gespecialiseerd is in het bewaken en laten stromen van de eigen energie. En het beter afstemmen op, en samenwerken met, jouw sensitiviteit.

Anderzijds was er bij deze vrouwen behoefte aan stevigheid in de eigen positie. Van waaruit ze krachtig konden verschijnen voor datgene wat ze zo belangrijk vinden. Bij Doran vonden ze kloppende woorden, een heldere visie en een voorwaartse en ontvouwende beweging naar een nieuwe, hogere vorm van zijn.

Een prachtige combinatie, die nu samenkomt in ons gezamenlijke coachtraject πƒπž π•πžπ«πšπ§π€πžπ«π’π§π .

Want beide is nodig om vanuit jouw sensitieve en intelligente kracht op te (blijven) staan en van invloed te zijn in deze wereld. (Die jou zo hard nodig heeft!)

Dit maakt dit traject zo uniek. Omdat onze natuurlijke talenten en expertisen bij elkaar komen en elkaar complementeren en versterken.

Of zoals onze gezamenlijke klanten zouden zeggen:
β€œJa duh! Wij twee samen, dat is zo logisch en kloppend.” πŸ˜‰

Ben je benieuwd wat onze jarenlange ervaring op het gebied van intuΓ―tieve en transformationele coaching, energie en positionering voor jou kan betekenen?

Bij interesse in ons coachtraject De Verankering, stuur ons dan een mail en we maken graag kennis met je. Dit kan naarΒ welkom@theheartsmartcompany.nl.

Stay HeartSmart,
Marije & Doran