Veranker je stevig in je eigen energie, natuurlijke talent en positieve invloed 2

“Mensen noemden een retraite ook wel eens transformerend. Maar daar kon ik me nooit iets bij voorstellen. Dat is nu wel anders. Wauw, wat een cadeau is het geweest. Ik ben zo dankbaar voor alles. Een ervaring die ik nooit zal vergeten.”

Laurette Levi

Tijdens dit retreat gaat inzicht, energie en bewustzijn dáár, waar het eerder niet heen kon gaan.

het heartsmart retreat voor de richting vanuit je intuitieve intelligentie

Next Retreat: vrijdag 21 juni '24

=

Je onderzoekt jouw natuurlijke en hogere enthousiasme en talenten. En je ontdekt zo meer informatie over wat er (verder) voor jou mag openen.

=

Verbind je met jouw hoogste enthousiasme en wijsheid van(uit) je hart.

=

Voor senstief slimme mensen die (weer) willen verbinden met de richting vanuit hun intuitieve intelligentie.

=

Gevoel en richting herijken: wie word ik gevraagd te zijn en wat wil er gebeuren?

=

Een dag om vernieuwde energie en inzichten binnen te laten komen. Een dag vol transformational presence.

=

Door je opnieuw te verbinden met jouw positieve invloed, kan je er steviger voor gaan staan en bewegen.

=

Een dag met zes uur lang diep luisteren, ontspannen, verbinding en coaching gericht op jouw verankering en ontvouwing. 

=

Vrijdag 21 juni verwelkomen we jou op een groene locatie in Midden NL. We zijn op dit moment nog bezig met de locatie. De beelden van onze eerdere retreats geven de sfeer en omgeving die je kunt verwachten.

De investering is 375 euro (incl. 21% btw). Dit is voor de geheel verzorgde Retreatdag, incl. een private aftercall kort erna. Hierin ontvang je gerichte coaching op jouw beweging.

Voor wie is dit retreat?

het heartsmart retreat voor de richting vanuit je intuitieve intelligentie

Voor sensitief slimme mensen die (vooral kunnen en willen) werken vanuit hun hoogste enthousiasme en doel.
HeartSmart Beings.

Je bent een connectief en hoogbewuste mens, die stevig in verbinding staat met de eigen intuïtie en gevoelskracht. Het is belangrijk voor je om vanuit je gevoel en hart te leven en te werken. En je hebt de verbinding met je positieve invloed, talenten en innerlijke drive (purpose) nodig om plezier te ervaren. Én van betekenis te zijn voor anderen. In je werk, ondernemen of als leidinggevende. Die betekenis drijft jou voorwaarts.  

In de verbinding met buiten verlies je soms jezelf, en het contact met jouw innerlijke wijsheid en richting. Je bent al een tijdje zoekende en voelt je klaar voor een volgende stap of beweging. Of je wilt datgene wat er is, daadwerkelijk verankeren en verstevigen. Je hebt behoefte aan een plek die je ruimte geeft aan dat wat er nu (in en voor jou) wil gebeuren. Een plek van diep luisteren, ontspannen en ruisloos verbinden met je eigen geluid.

in een toenemen technologische weeld moeten we ook onze intuïtieve sensitiviteit laten toenemen

Een retreat is een moment waarop je niks hoeft.
Én toch alles ontvangt.

Een retreat betekent dat je herijkt.

Het onbelangrijke bij het onbelangrijke kunt achterlaten.
En het belangrijke energie en aandacht kunt geven.

Het geeft betekenisvolle sturing aan je werk en leven.
In de rust gebeurt het.

Er lijkt (vaak) zoveel belangrijk.
Zoveel perspectieven en mogelijkheden die jij kunt zien.
Of bedenken.

Maar wat wil er écht gebeuren?
Your heart knows…

Je bent ontzettend welkom.

Stay HeartSmart,
Marije & Doran

Jouw Retreat Hosts

marije en doran
Marije de Jong The HeartSmart Company

Ik ben Marije de Jong (40). Ik heb een rijke achtergrond in de academische wereld, waar ik werkte aan talentontwikkeling en begeleiding van hoogopgeleiden. Ik startte in 2015 mijn eigen coaching bedrijf Natural Flow Coaching. De verbinding met de eigen intuïtie, gevoel(skracht) en energie staat altijd centraal in mijn werk.

Mijn expertises zitten dan ook op energiemanagement en intuïtieve intelligentie. Ik ben tevens Reiki Master en opleider. Als gecertificeerd Intuïtief Coach heb ik jarenlange ervaring in het werken vanuit mijn eigen intuïtie. Wat ook zorgt voor de kern in mijn werk: anderen helpen met hun diepere verbinding en natuurlijke ontvouwing. Het werken met (levens)energie hierin zorgt ervoor dat je je eigen energie kan transformeren, bewegen en er dieper naar kunt luisteren.

Sinds 2023 bundel ik mijn kracht en plezier met Doran in The Heartsmart Company. Samen werken wij aan prachtige trajecten en retreats om heartsmart mensen te ondersteunen in hun energie en talenten. De wereld heeft hun positieve invloed hard nodig.

 

 

sensitief slimme vrouw zijn in de corporate wereld

Mijn naam is Doran Simons- van Veenendaal (39). Ik startte in 2008 als Wetenschappelijk Communicatie Onderzoeker en schreef twee vakboeken. Ik werkte als human insights consultant voor verschillende (internationale) merken.  ‘Wat drijft jou‘ is de kernvraag die ik als geen ander weet te onderzoeken. Ik ben daarnaast opgeleid tot Transformational Presence Coach, wat gaat over hoe je hier aanwezig bent (en kunt zijn). TP levert tools om dieper te luisteren naar wie jij gevraagd wordt te zijn en wat er mag gebeuren.

Ik startte in 2017 met mijn eigen coaching bedrijf Positioning from the Heart. Mijn expertise zit daarbij op ’transformational positioning’. Waar gaat jouw positieve invloed over? How do you show up?

Je vindt verankering in jouw hogere visie en natuurlijke talenten. En soms zijn die aan het verfijnen en ontvouwen. Dan is het belangrijk om weer de nieuwe helderheid en stevigheid te vinden, zodat je je weer op kunt lijnen met jouw positieve (en heartsmart) invloed. Want die is hard nodig.

Ik ben heel blij dat Marije en ik zijn gaan samenwerken. Onze talenten zijn enorm complementair en bieden een rijke coachervaring aan onze klanten.