Selecteer een pagina
=

In dit programma coachen wij op gezonde en evenwichtige masculiene en feminiene kwaliteiten. Dit zorgt voor verbonden en heartsmart leiderschap in je werk en leven. 

=

Meer ruimte voor jouw (gezonde) feminiene kwaliteiten, zorgen o.a. dat je het patroon van aanpassen doorbreekt en sneller kan luisteren naar je eigen behoeften.

=

Meer ruimte voor jouw (gezonde) masculiene kwaliteiten, zorgen dat je het patroon van autoriteit, daadkracht of ‘bazig’ doen doorbreekt en sneller kan vertrouwen en verbinden met anderen. Je krijgt vanuit deze kwalitatieve vorm van Zijn, ‘de dingen gedaan’ in jezelf en met het team. (Dit is het tegengif voor bijvoorbeeld micro managen en/of helpt met loslaten van de continue actiestand).

=

Je hoeft je femininiteit niet meer te verlagen, of jezelf op te blazen om daadkrachtig positie in te nemen en te groeien naar de volgende positie. Je hoeft je masculiniteit niet meer te verlagen om een verbonden en heartsmart leider of ondernemer te zijn. Je gaat evenwichtig samenwerken met beide invloeden, zodat je kunt werken en leven vanuit dit stevige ‘sacred union’. Dit is hoe je als mens bent ontworpen en deze energetische co-creatie geeft je de meest diepe vorm van (innerlijke) rust.  

=

De structurele oefening met je eigen waarden en energie zorgt ervoor dat je beter kan beschermen wat bij jou hoort en hoe je jouw (unieke) talent bewaakt.  Het zorgt er tevens voor dat je op kunt sporen welke energie je onterecht beschermt en eigenlijk wil transformeren naar een vrijere energie, waarmee je nieuw talent vrijspeelt.

=

Je creëert meer afstemming en ruimte voor jouw intuïtieve intelligentie, besluitvoering en flow. Waardoor je inzichten en keuzes helderder worden. Je kunt meer volgen van datgene dat er wil gebeuren in de energie en situatie, in plaats van dit af te dwingen (en hiermee tegen de stroom in te werken).

=

Investering en duur

=

people based audit

=

integer handelingsperspectief

=

mens en organisatieontwikkeling

=

advies voor meer evenwicht, talent aantrekking, talentontwikkeling en talent behoud. 

=

coaching voor sleutelposities en organisatiebreed (door inkoop van persoonlijke coachtrajecten)

=

How do you show up? Voordelen voor menselijke waarde en employer branding 

=

Investering en doorloop