Selecteer een pagina

Als je een nieuwe energie wel (aan)voelt, maar nog niet in beweging komt..

Misschien heb je weleens gehoord van het eeuwige gat tussen Zijn en Wording. Dit is een ‘gat’ voelbaar in je energie en identiteit.

Dit gat voel je als je met persoonlijke ontwikkeling en zelfoptimalisatie bezig bent. De focus op groeien, zorgt dat je de focus hebt op al jouw potentiële energie.
Want je weet en voelt soms dat er een nieuwe energie klaarstaat. De potentiële energie.

Maar deze energie beweegt / stroomt nog niet. Het leidt je nergens heen. Ergens is een inzicht of aanzet nodig, zodat al die energie – die er altijd in potentie is- ook bewegende wordt.

En daarvoor is soms 1 nieuw woord, 1 nieuwe vraag of 1 energetische oefening nodig. Soms is er enkel ons ultieme vertrouwen nodig. 

Als je je beseft dat alle potentiële energie er nu al is, maar alleen nog niet zichtbaar en in beweging is… kan je in ieder geval leunen in het idee: DAT het er is!

Als je je verankert in je ‘Zijnsenergie’, zal je merken dat daar nooit een gat in zit. Je Zijnsenergie is de verzameling waar al jouw natuurlijke aanwezigheid, talenten en kwaliteiten zitten. Die zitten verankerd in jou.

In ons traject brengen we de focus naar al deze energievormen:

– Verankerende Zijnsenergie
– Potentiële energie
– Richting bewegende (en ontvouwende) energie

En we geloven daarbij dat het essentieel is om jouw Zijnsenergie te verankeren. Als je deze connectie sterker maakt, ga je jezelf vinden en voeden, en zo stevig verder ontvouwen.

Want die nieuwe positie of groei verstevigt je niet. Jij verstevigt eerst, en dat maakt weer nieuwe dingen helder en mogelijk.

Geen zelfzoeken en zelfverbetering.
Maar zelf (welbe)vinden en verankering.
Zo kom je bij zelf ontvouwing.

Nieuwsgierig hoe wij dit met jou aangaan in ons coachtraject De Verankering? Lees verder op onze homepage en stuur ons een berichtje

Wees welkom!

Stay HeartSmart,
Marije & Doran

Als je een nieuwe energie en positie in jezelf aan voelt komen maar je er nog niet naartoe beweegt